fbpx

Tips en informatie

Als je zoveel met huizen bezig bent als ik, doe je veel handige kennis op. Informatie die het makkelijker maakt om een huis te vinden of verkopen. Die informatie deel ik graag met je in onderstaande blogs.

Wonen in Huissen - Huissen makelaar

Wonen in: Huissen

Huissen is een levendig stadje. Het heeft de charme van een dorp met de voorzieningen van een stad. In het gezellige centrum vind je veel speciaalzaken en gezellige terrassen.

Lees verder
Huis kopen mondeling akkoord

Huis gekocht met mondeling akkoord?

“We hebben de woning!” Stel je voor dat je jouw familie al hebt ingelicht: jullie hadden het winnende bod! En dan krijg je ineens een telefoontje van de makelaar dat er toch nog iemand hoger heeft geboden, dus helaas…

Lees verder
Makelaar Haalderen - VBO makelaar

Wonen in: Haalderen

Haalderen is een rustig dorp tussen Gendt en Bemmel in. Het dorp grenst, net als de aangrenzende dorpen, aan de Waal. Daardoor geniet je ook hier van mooie natuur en een rustige ligging.

Lees verder
Bod opvalt - huis kopen - aankoopmakelaar

Hoe zorg ik dat mijn bod opvalt?

De woningmarkt is een gekkenhuis op dit moment. Hoe breng je dan het winnende bod uit? Het bedrag is natuurlijk belangrijk. Maar er zijn nog meer handigheidjes waarmee jouw bod geaccepteerd wordt.

Lees verder
Wonen in Angeren - makelaar Angeren

Wonen in: Angeren

Als je door Angeren rijdt zie je veel oude boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitteelt. Echt landelijk wonen dus. Maar doordat het aan Huissen grenst, heb je stadse voorzieningen toch op fietsafstand.

Lees verder