fbpx

De Blauwe Hoek Doornenburg: kavels in de verkoop

Nieuwbouwkavels in de Blauwe Hoek Doornenburg

Op zoek naar je eigen bouwkavel in Doornenburg? Dan hebben we mooi nieuws! Er zijn vandaag zeven gloednieuwe kavels in de verkoop gegaan op een mooie locatie aan de rand van Doornenburg. Hier krijg je de kans om jouw droomhuis te bouwen op een locatie vlakbij de kronkelende Waal.

7 ruime bouwkavels in Doornenburg

Deze nieuwbouwwijk biedt ruimte voor zeven ruime vrijstaande woningen. De kavels zijn verdeeld langs de randen van de wijk en variëren in grootte van 659 m² tot 783 m². Jij hebt dus alle vrijheid om jouw ideale huis te ontwerpen op een plek waar jij je helemaal thuis kunt voelen.

Details

De bouwkavels worden helemaal bouwrijp opgeleverd. Dat betekent dat je meteen kunt starten met het realiseren van jouw nieuwe thuis. Voor de huisaansluitingen van elektra, water, cai en riolering (vuilwater) moet je zelf een aanvraag doen. Maar er zijn wel aansluitingen geregeld voor het hemelwater en vuilwater bij de erfgrens, zodat je daar gemakkelijk op kunt aansluiten.

Dit zijn de kavels waar je uit kunt kiezen:

K1: 771 m²
K2: 659 m²
K3: 675 m²
K4: 732 m²
K5: 680 m²
K6: 683 m²
K7: 783 m²

Wat je ook moet weten: de projectnotaris is Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. De kavels worden aangeboden vrij op naam, dus je betaalt geen overdrachtsbelasting of BTW. Ook de notariskosten en kadastrale kosten zijn voor rekening van de verkoper.

Je eigen bouwkavel kopen?

Wij helpen je gratis om met een goed doordachte aanpak het kooptraject van een kavel in te gaan. Als wij de verkoop van jouw huis mogen regelen! We denken mee over:

  • Hoe het koop- en bouwtraject er van a tot z uitziet en welke dingen je echt níét moet vergeten.
  • Hoe je jouw kansen vergroot om een kavel toegewezen te krijgen. 
  • Hoe je binnen de tijd die je krijgt om te beslissen wijs wordt uit alle tekeningen, plannen en voorschriften. 
  • Of jouw wensenlijstje past binnen de mogelijkheden van de kavel. 
  • Of de koopovereenkomst helemaal klopt.
  • Wat slim is met de verkoop van je eigen huis.

Heb je een kavel op het oog en ben je benieuwd welk verschil we voor je kunnen maken? Neem even contact op!

Moreno Joosten Makelaardij - Moreno

Op zoek naar nieuwbouw makelaar?

We denken graag met je mee over een slimme aanpak, zodat jij jouw droomhuis kunt bouwen. Check hier vast wat jouw huis waard is. Of belmail of app ons voor een kennismaking!