fbpx

Over ons

De makelaar met een frisse aanpak

Jij wilt natuurlijk weten met wie je zaken doet, dat snappen we. Wij zijn Moreno, Myrna en Evi. De makelaars die jouw huis verkopen, aankopen of taxeren in regio Lingewaard en de Waalsprong met een frisse en transparante aanpak. 

Het team

Makelaar Moreno Joosten

Moreno Joosten

Makelaar en taxateur

Ik ben al jaren werkzaam in de makelaardij in Lingewaard en de Waalsprong. Ik ben geboren en getogen in Doornenburg. En met 9 jaar ervaring in de makelaardij ken ik de regio en de markt misschien wel beter dan ik mijn eigen vriendin ken. Ik deed o.a. ervaring op bij Frans Knorth Makelaardij en Klarenbeek Vastgoed. 

Ik spreek iedere dag nieuwe mensen en dat vind ik ook het mooiste aan mijn werk. Om iedere dag nieuwe kopers en verkopers te leren kennen, te ontdekken wat ze zoeken in een huis en hen te helpen dit te vinden.

Makelaar Lingewaard Myrna

Myrna Pruijn

Makelaar en marketeer

Ik heb ruim 8 jaar ervaring in online marketing. Met deze kennis kan ik jouw huis heel gericht zichtbaar maken bij de juiste doelgroep. En hiermee zijn we het enige makelaarskantoor in regio Lingewaard met marketing expertise in huis. 

Van een marketingstrategie voor jouw huis, tot flitsende filmpjes of een vlotte tekst… Laat mij maar computeren! 

Dit jaar heb ik een makelaarsopleiding gevolgd bij opleider SVMNIVO. Zo breng ik makelen en marketing samen.

Makelaar Lingewaard Evi

Evi Scheers

Office Manager

Van die lijstjes-mensen, ken je ze? Zo iemand ben ik ook. Altijd een notitieblok met een to-do list bij de hand. Maar in die lijstjes is er altijd ruimte vrij om te socializen. Ik ben graag in contact met mensen. Als office manager houd ik me onder andere bezig met het inplannen van afspraken en taxaties en de honderdduizend dingen die geregeld moeten worden in een verkooptraject. 

Ik volg de deeltijdstudie Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. De theorie van het creatieve ondernemen die ik op school leer, pas ik hier in de praktijk toe. 

Moreno Joosten Makelaardij

Niet je standaard makelaar

Onze doortastende aanpak

  • Wij houden van aanpakken en van nieuwe dingen proberen.
  • Achteroverleunen en maar zien wat er gebeurt. Of dingen doen omdat je ze altijd zo deed. Daar zijn we niet van. 
  • Bij ons geen typische makelaarspraatjes of luchtkastelen. Wij houden van eerlijkheid. Jij maakt een superbelangrijke beslissing en wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen. 

Niet je standaard makelaar

Onze doortastende aanpak

Wij houden van aanpakken en van nieuwe dingen proberen.

Achteroverleunen en maar zien wat er gebeurt. Of dingen doen omdat je ze altijd zo deed. Daar zijn we niet van.

Bij ons geen typische makelaarspraatjes of luchtkastelen. Wij houden van eerlijkheid. Jij maakt een superbelangrijke beslissing en wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen.

Klinkt als een match?

Altijd goed om even te kijken of er een klik is. Dus bel gerust, dan kom ik even langs en kunnen we kijken of ik jou kan helpen.