fbpx

Over ons

De makelaar met een frisse aanpak

Jij wilt natuurlijk weten met wie je zaken doet, dat snappen we. Wij zijn Moreno en Myrna. De makelaars die jouw huis verkopen, aankopen of taxeren in regio Lingewaard en de Waalsprong met een frisse en transparante aanpak. 

Het team

Moreno Joosten Makelaardij _ waalsprong

Moreno Joosten

Makelaar en taxateur

Ik ben al jaren werkzaam in de makelaardij in Lingewaard en de Waalsprong. Ik ben geboren en getogen in Doornenburg. En met 9 jaar ervaring in de makelaardij ken ik de regio en de markt misschien wel beter dan ik mijn eigen vriendin ken. Ik deed o.a. ervaring op bij Frans Knorth Makelaardij en Klarenbeek Vastgoed. 

Ik spreek iedere dag nieuwe mensen en dat vind ik ook het mooiste aan mijn werk. Om iedere dag nieuwe kopers en verkopers te leren kennen, te ontdekken wat ze zoeken in een huis en hen te helpen dit te vinden.

Myrna Pruijn

Makelaar en marketeer

Ik heb ruim 8 jaar ervaring in online marketing. Met deze kennis kan ik jouw huis heel gericht zichtbaar maken bij de juiste doelgroep. En hiermee zijn we het enige makelaarskantoor in regio Lingewaard met marketing expertise in huis. 

Dit jaar heb ik een makelaarsopleiding gevolgd bij brancheorganisatie SVMNIVO. Zo breng ik makelen en marketing samen!

Bel je ons? Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt. Spreken we elkaar snel? 

Makelaar Doornenburg, Moreno Joosten

Geen standaard makelaar

Onze werkwijze

  • Wij houden van aanpakken en van nieuwe dingen proberen.
  • Achteroverleunen en maar zien wat er gebeurt. Of dingen doen omdat je ze altijd zo deed. Daar zijn we niet van. 
  • Bij ons geen typische makelaarspraatjes of luchtkastelen. Wij houden van eerlijkheid. Jij maakt een superbelangrijke beslissing en wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen. 

Geen standaard makelaar

Onze werkwijze

Wij houden van aanpakken en van nieuwe dingen proberen.

Achteroverleunen en maar zien wat er gebeurt. Of dingen doen omdat je ze altijd zo deed. Daar zijn we niet van.

Bij ons geen typische makelaarspraatjes of luchtkastelen. Wij houden van eerlijkheid. Jij maakt een superbelangrijke beslissing en wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen.

Klinkt als een match?

Altijd goed om even te kijken of er een klik is. Dus bel gerust, dan kom ik even langs en kunnen we kijken of ik jou kan helpen.