fbpx

Wat is mijn huis waard?

Gratis waarde­bepaling huis

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Wij snappen dat het bepalen van de waarde van je huis een belangrijke stap is om te bepalen of én wanneer je gaat verhuizen. Daar helpen wij je graag bij. 

We hebben verschillende opties om de waarde van jouw huis te ontdekken. Snel en simpel een indicatie? Of liever een gratis waardebepaling huis door onze experts? Het is hoe dan ook geen probleem. 

Gratis waardebepaling huis makelaar

Verkopen of wachten in 2024?

Krijg in 2 minuten advies op basis van:

Gratis waardebepaling huis

Waardecheck op jouw manier

Wat is mijn huis waard? Wij maken het eenvoudig om dat te bepalen. Met onze snelle waardecheck krijg je binnen een paar minuten een indicatie van de waarde van jouw huis. Gewoon online, zonder gedoe. Zo heb je snel een eerste indruk.

Maar misschien heb je liever een persoonlijk gesprek over de woningwaarde en verkoopkansen. We komen graag bij je langs om een duidelijk beeld te geven van wat jouw huis waard is en hoe snel het verkocht kan worden. En hoe je de verkoopstrategie wat ons betreft het beste in kunt steken!

Benieuwd wat jouw huis waard is?

Op deze vragen hebben wij een antwoord:

  • Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt?
  • Welke vraagprijs is passend en slim? 
  • Welke tools kan ik inzetten voor een snelle verkoop?
  • Welke klusjes zou ik op kunnen pakken voor een hogere opbrengst?

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing waarmee we jouw huis maximale zichtbaarheid geven. En helemaal gericht op jouw doelgroep.

Vaste prijs

Je betaalt ons voor wat je krijgt: onze kennis en advies. Voor een vaste prijs, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

Helder en eerlijk

We leggen alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zo weet je van begin tot eind precies wat er speelt.

Factoren die de waarde van je huis beïnvloeden

Bij het bepalen van de waarde van je huis spelen verschillende factoren een rol. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring in de lokale huizenmarkt. Dus kunnen deze factoren nauwkeurig beoordelen. De locatie van je huis is bijvoorbeeld een belangrijke factor. Een huis in een populaire buurt of dicht bij voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer kan vaak een hogere waarde hebben dan een huis in een minder gewilde buurt.

Daarnaast spelen de grootte en indeling van je huis ook een rol. Een ruim huis met meerdere slaapkamers en badkamers kan aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers en daardoor een hogere waarde hebben. Ook de staat van onderhoud en eventuele verbouwingen kunnen van invloed zijn op de waarde van je huis.

Wat kun je zelf doen voor een hogere waarde? 

Er zijn verschillende dingen die kunnen zorgen voor een hogere verkoopopbrengst: 

  • Investeren in energiebesparende maatregelen.
  • Schilderwerk opfrissen.
  • De tuin aanpakken. 
  • Wat kleine klusjes oppakken qua onderhoud. 

Wil je weten wat wél en wat niet de moeite van het investeren waard is? Daar denken we graag in mee. Om te bepalen of je het geld en de energie die je erin steekt terug gaat zien in de verkoopprijs van je huis. 

Vertrouw op onze expertise

Bij Moreno Joosten Makelaardij bieden we ook een gratis waardebepaling huis door onze experts aan. Moreno neemt de tijd om jouw huis grondig te bekijken en te analyseren. Op basis van verschillende factoren kan hij een realistische schatting geven van de waarde. En ook op basis van jullie prioriteiten: een snelle verkoop? Of heb je de tijd? 

We hebben bovendien niet alleen expertise in het bepalen van de waarde van een huis, maar ook in het onderhandelen over de beste prijs. Met jarenlange ervaring kennen we de markt als geen ander. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, waardoor zelfs een stille verkoop succesvol kan zijn! 

Bepaal zelf de waarde van je huis

We geven je ook de mogelijkheid om zelf de vraagprijs van jouw huis te berekenen. Met onze handige tool kun je eenvoudig wat gegevens invullen, waarna de tool je een indicatie van de vraagprijs geeft. 

Het is goed om te weten dat de tool een indicatie geeft en geen exacte waarde. Een waardebepaling door een makelaar blijft altijd de meest betrouwbare manier om de waarde van jouw huis te bepalen. Onze makelaars hebben de kennis en ervaring om een nauwkeurige waardebepaling huis uit te voeren en kunnen je voorzien van een realistische vraagprijs.

Eerst zien dan geloven?

Snap ik. Dit zijn onze resultaten.

Huizen verkocht sinds onze start in 2022
0

Gemiddeld € 21.382,- boven de vraagprijs.

Boven de vraagprijs (2024)
0 %

Het actuele gemiddelde in regio Arnhem-Nijmegen is -0,1%.

Gemiddelde verkooptijd in dagen (2024)
0

10% sneller dan het gemiddelde in regio Arnhem-Nijmegen.

Gemiddelde score op Funda
0

Daar doen we het voor! Bekijk de beoordelingen.

Wil jij ook een gratis waardebepaling huis?

Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij ons zijn.

Gratis waardebepaling huis inplannen?

Leuk! Mail, bel of app ons voor een afspraak. 

Huis verkopen of makelaar nodig?

Onze laatste tips