fbpx

Makelaar Doornenburg

Jouw huis verkopen in Doornenburg

Huis kopen of verkopen in Doornenburg? Wij zijn zelf geboren en getogen in Doornenburg. Dus vraag je het ons: dan is het een fantastische plek. Het dorp is knus, er is veel groen en natuur en je hebt toeristische trekpleisters als het kasteel en het fort.

Wij helpen je graag verder als verkoopmakelaar Doornenburg of aankoopmakelaar Doornenburg. Met onze kennis van de regio. En met onze ervaring in de woningmarkt! Wij zorgen dat overal aan gedacht is, zodat jij erop kunt vertrouwen dat alles voor een goede (ver)koop tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast zorgen we voor een slimme verkoopstrategie en een geweldige presentatie van je huis, precies gericht op de doelgroep die daar graag wil wonen. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid voor je huis, en daarmee de maximale verkoopprijs.

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing waarmee we jouw huis maximale zichtbaarheid geven. En helemaal gericht op jouw doelgroep.

1.2% verkoop­kosten

Je betaalt ons alleen voor wat je krijgt: onze kennis en advies. De presentatiekosten komen apart hiervan. Wel zo transparant.

Helder en eerlijk

We leggen alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Vernieuwende makelaar Doornenburg

Waarom onze hulp inschakelen?

Als je jouw huis in Doornenburg gaat verkopen wil je zeker weten dat overal aan wordt gedacht. En dat je de beste deal eruit haalt: een goede verkoopprijs met gunstige voorwaarden. Geen stress, ik neem jou het denk- en regelwerk uit handen.

Van het verkoopklaar maken van je huis tot het bijhouden van het papierwerk en de onderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Daarnaast zorgen we voor een slimme verkoopstrategie en een geweldige presentatie van je huis, precies gericht op de doelgroep die daar graag wil wonen. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid voor je huis, en daarmee de maximale verkoopprijs.
Makelaar Doornenburg - huis verkopen Doornenburg

Vragen waar wij je mee helpen:

Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt? Welke vraagprijs is passend en slim? Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s? Welke documenten moet ik regelen? Welke dingen kan ik in huis doen voor een hogere verkoopprijs? 

Makelaar Doornenburg met een frisse aanpak

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Jij leert ons kennen en wij jou en je huis. We bespreken samen de waarde van je huis, het plan van aanpak en de planning die past bij jouw situatie.

2. Verkoopklaar maken

Wij verzamelen alle documenten en de informatie die nodig is. Jij start ondertussen met opruimen en inpakken.

3. Huis te koop zetten

Jouw huis wordt zo mooi en compleet mogelijk gepresenteerd. Zo krijg je (online) maximale zichtbaarheid voor kopers.​

4. Bezichtigen​

Wij nemen ruim de tijd voor elke koper. Zo gaan zij met een goed en volledig beeld naar huis.

5. Onder­handelingen

Met onze ervaring in onderhandelen, halen we de maximale verkoopprijs eruit. Natuurlijk adviseren we ook over andere voordelige voorwaarden.

6. Begeleiding tot de notaris

Koper gevonden? Wij begeleiden je in het regelwerk en papierwerk tot de overdracht bij de notaris.

Gratis waardebepaling huis Doornenburg

Weten wat jouw huis waard is?

Jouw huis is nu misschien wel meer waard dan ooit. Benieuwd of verkopen interessant is? Ik denk met je mee! Deskundig. Eerlijk. En vrijblijvend.

Liever een officieel taxatierapport Doornenburg? Ook daar kan ik je mee helpen!

Waardebepaling aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen. 

"Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij ons zijn."

- Moreno

Makelaar Doornenburg - Huis kopen Doornenburg

Begeleiding van zoekopdracht tot koop

Aankoop­makelaar Doornenburg

Huis kopen in Doornenburg

Een huis kopen in Doornenburg? Dan is het handig als je de mensen en de markt kent. Of schakel ons in, om te weten wat je moet bieden zonder teveel te betalen. We helpen je met een slimme onderhandelingsstrategie zodat jij het winnende bod uitbrengt. Hulp nodig om überhaupt een woning te vinden? Ook daar kunnen we bij helpen: met ons netwerk weten we vaak eerder wat er in de verkoop gaat komen.

Wil jij wonen in Doornenburg? Wij hebben als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die delen we graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Een huis kopen in Angeren? De gemiddelde huizenprijs is hier €323.250 en er wordt gemiddeld zo’n 10% overboden. Weten wat je moet bieden zonder teveel te betalen? Ik help je met een slimme onderhandelingsstrategie zodat jij het winnende bod uitbrengt. Hulp nodig om überhaupt een woning te vinden? Ook daar kan ik bij helpen: met mijn netwerk weet ik vaak eerder wat er in de verkoop gaat komen. 

Wil jij wonen in Angeren? Bel mij dan zeker even. Ik heb als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die deel ik graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Veelgestelde vragen over ons als makelaar Doornenburg

Je betaalt bij ons 1,2% van de verkoopkosten. 

Verder betaal je zelf voor de presentatie van je huis, zoals de plaatsing op Funda, de fotografie, de plattegronden en de video. De kosten die je betaalt zijn één-op-één de kosten die wij hiervoor betalen. Je wordt zelf eigenaar van alle materialen.

Je kunt kiezen uit 2 pakketten:

Uitgebreid: 845,-

  • Foto’s (incl. sfeer- en detailfoto’s)
  • Lifestyle video
  • Inmeten
  • Plattegronden en meetrapport
  • Plaatsing op Funda

Basis: 700,-

  • Foto’s
  • Inmeten
  • Plattegronden en meetrapport
  • Plaatsing op Funda

De nota wordt meestal afgehandeld door de notaris tijdens de overdracht. Tenzij we samen andere afspraken maken. 

Wij zien hier allemaal geboren en getogen. Moreno en Myrna hebben 5 jaar in Nijmegen gewoond, maar zijn weer teruggekomen in Doornenburg. De omgeving tussen de rivieren, met de uiterwaarden en alle prachtige natuur bleef toch trekken.

Met 9 jaar ervaring in het vak in de omgeving kennen we de woningmarkt hier op ons duimpje. Bovendien heeft Moreno een fotografisch geheugen als het aankomt op huizen. Vraag ‘m over een huis dat 1 minuut op Funda staat en hij weet de oppervlakte, kenmerken, en de indeling. Benieuwd of het echt zo is? Bel even en test het! 

Helaas niet. Er zijn wel partijen die je hier goed mee kunnen helpen. 

Je betaalt dan alleen wat kosten voor de ondersteuning en de plaatsing op Funda. 

Als je voor ons kiest als makelaar, regelen wij alles. Alleen zo geloven we dat we het beste resultaat eruit kunnen halen. En we zijn ervan overtuigd dat we de kosten die je ervoor kwijt bent ook waard zijn! 

Wij behartigen de belangen van onze verkoper, dus eigenlijk: nee.

Maar we geloven ook in transparantie. Dus je kunt erop vertrouwen dat we in het hele traject helpen waar mogelijk. Als je komt bezichtigen, vertellen we de dingen die belangrijk zijn om te weten. Dus ook over de dingen die misschien wel aan vervanging toe zijn. Want we vinden het onze taak als makelaar dat je weet wat je koopt. 

Wil je echt iemand die jou van A tot Z helpt in de koop van je huis? Als het een huis is dat wij verkopen, raden we aan om zelf een andere aankoopmakelaar in te schakelen. 

Ben je nog druk op zoek? We helpen je graag als aankoopmakelaar

Ja, dat mag. Wist je dat dit officieel zelfs mag als er mondelinge overeenstemming is? Er mag dus met meerdere partijen tegelijk onderhandeld worden. Zo lang er geen krabbel staat is er geen officiële verkoop en mogen er andere biedingen aangenomen worden. 

We zijn uiteraard wel transparant of er onderhandelingen lopen. We mogen geen uitspraken doen over de hoogte van de biedingen.  

Daarom raden we altijd aan om zo snel mogelijk tot die krabbel te komen. 

Onze hulp inscha­kelen als makelaar Doornenburg?

Laten we even bellen. Dan bekijken we jouw vraag en of wij je daarbij kunnen helpen.