fbpx

Makelaar Haalderen

Jouw huis verkopen in Haalderen

Huis kopen of verkopen in Haalderen? Haalderen is een rustig dorp tussen Gendt en Bemmel in. Het dorp grenst, net als de aangrenzende dorpen, aan de Waal. Daardoor geniet je ook hier van mooie natuur en een rustige ligging. Wonen of juist verkopen in Haalderen? Wij helpen je verder!

Wij helpen je graag verder als verkoopmakelaar Haalderen of aankoopmakelaar Haalderen. Met onze kennis van de regio. En met onze ervaring in de woningmarkt! Wij zorgen dat overal aan gedacht is, zodat jij erop kunt vertrouwen dat alles voor een goede (ver)koop tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast zorgen we voor een slimme verkoopstrategie en een geweldige presentatie van je huis, precies gericht op de doelgroep die daar graag wil wonen. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid voor je huis, en daarmee de maximale verkoopprijs.
Huis verkopen of wachten?

Waarom ons inschakelen? 

Verkopen of wachten in 2023?

Krijg in 2 minuten advies op basis van:

Vernieuwende makelaar Haalderen

Waarom onze hulp inschakelen?

Als je jouw huis in Haalderen gaat verkopen wil je zeker weten dat overal aan wordt gedacht. En dat je de beste deal eruit haalt: een goede verkoopprijs met gunstige voorwaarden. Geen stress, ik neem jou het denk- en regelwerk uit handen.

Van het verkoopklaar maken van je huis tot het bijhouden van het papierwerk en de onderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Daarnaast zorgen we voor een slimme verkoopstrategie en een geweldige presentatie van je huis, precies gericht op de doelgroep die daar graag wil wonen. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid voor je huis, en daarmee de maximale verkoopprijs.
Makelaar Haalderen - VBO makelaar

Vragen waar wij je mee helpen:

Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt? Welke vraagprijs is passend en slim? Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s? Welke documenten moet ik regelen? Welke dingen kan ik in huis doen voor een hogere verkoopprijs? 

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing waarmee we jouw huis maximale zichtbaarheid geven. En helemaal gericht op jouw doelgroep.

Vaste prijs

Je betaalt ons voor wat je krijgt: onze kennis en advies. Voor een vaste prijs, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

Helder en eerlijk

We leggen alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zo weet je van begin tot eind precies wat er speelt.

Makelaar Haalderen met een frisse aanpak

Onze werkwijze

1. Kennismaken

Jij leert ons kennen en wij jou en je huis. We bespreken samen de waarde van je huis, het plan van aanpak en de planning die past bij jouw situatie.

2. Verkoopklaar maken

Wij verzamelen alle documenten en de informatie die nodig is. Jij start ondertussen met opruimen en inpakken.

3. Huis te koop zetten

Jouw huis wordt zo mooi en compleet mogelijk gepresenteerd. Zo krijg je (online) maximale zichtbaarheid voor kopers.​

4. Bezichtigen​

Wij nemen ruim de tijd voor elke koper. Zo gaan zij met een goed en volledig beeld naar huis.

5. Onder­handelingen

Met onze ervaring in onderhandelen, halen we de maximale verkoopprijs eruit. Natuurlijk adviseren we ook over andere voordelige voorwaarden.

6. Begeleiding tot de notaris

Koper gevonden? Wij begeleiden je in het regelwerk en papierwerk tot de overdracht bij de notaris.

Gratis waardebepaling huis Haalderen

Weten wat jouw huis waard is?

Jouw huis is nu misschien wel meer waard dan ooit. Benieuwd of verkopen interessant is? Ik denk met je mee! Deskundig. Eerlijk. En vrijblijvend.

Liever een officieel taxatierapport Haalderen? Ook daar kan ik je mee helpen!

Waardebepaling aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen. 

"Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij ons zijn."

- Moreno

Wonen in Haalderen - huis verkopen Haalderen

Begeleiding van zoekopdracht tot koop

Aankoop­makelaar Haalderen

Huis kopen in Haalderen

Een huis kopen in Haalderen? Dan is het handig als je de markt én de mensen kent. Er komen in Haalderen niet veel huizen in de verkoop en hier gaat nog veel via via. Hoe kom je er tussen? En hoe bepaal je het juiste bod zonder teveel te betalen?

Wil jij wonen in Haalderen? Bel ons dan zeker even. Wij hebben als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die delen we graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Een huis kopen in Angeren? De gemiddelde huizenprijs is hier €323.250 en er wordt gemiddeld zo’n 10% overboden. Weten wat je moet bieden zonder teveel te betalen? Ik help je met een slimme onderhandelingsstrategie zodat jij het winnende bod uitbrengt. Hulp nodig om überhaupt een woning te vinden? Ook daar kan ik bij helpen: met mijn netwerk weet ik vaak eerder wat er in de verkoop gaat komen. 

Wil jij wonen in Angeren? Bel mij dan zeker even. Ik heb als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die deel ik graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Veelgestelde vragen over ons als makelaar Haalderen

Je betaalt bij ons als makelaar een vaste prijs. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. 

695,- opstartkosten. Dit zijn de kosten die we maken voor de presentatie van je huis, zoals de plaatsing op Funda, de fotografie, de plattegronden en de video. De kosten die je betaalt zijn één-op-één de kosten die wij hiervoor betalen. Je wordt zelf eigenaar van alle materialen.

Voor de verkoop betaal je een vaste prijs.

 • 2.950,- voor huizen met een vraagprijs tot 250.000
 • 3.950,- voor huizen met een vraagprijs van 250.001 tot 450.000
 • 4.950,- voor huizen met een vraagprijs van 450.001 tot 650.000

De nota wordt meestal afgehandeld door de notaris tijdens de overdracht. Tenzij we samen andere afspraken maken.

Wij zien hier allemaal geboren en getogen. Moreno en Myrna hebben 5 jaar in Nijmegen gewoond, maar zijn weer teruggekomen in Doornenburg. De omgeving tussen de rivieren, met de uiterwaarden en alle prachtige natuur bleef toch trekken.

Met 9 jaar ervaring in het vak in de omgeving kennen we de woningmarkt hier op ons duimpje. Bovendien heeft Moreno een fotografisch geheugen als het aankomt op huizen. Vraag ‘m over een huis dat 1 minuut op Funda staat en hij weet de oppervlakte, kenmerken, en de indeling. Benieuwd of het echt zo is? Bel even en test het! 

Helaas niet. Er zijn wel partijen die je hier goed mee kunnen helpen. 

Je betaalt dan alleen wat kosten voor de ondersteuning en de plaatsing op Funda. 

Als je voor ons kiest als makelaar, regelen wij alles. Alleen zo geloven we dat we het beste resultaat eruit kunnen halen. En we zijn ervan overtuigd dat we de kosten die je ervoor kwijt bent ook waard zijn! 

Wij behartigen de belangen van onze verkoper, dus eigenlijk: nee.

Maar we geloven ook in transparantie. Dus je kunt erop vertrouwen dat we in het hele traject helpen waar mogelijk. Als je komt bezichtigen, vertellen we de dingen die belangrijk zijn om te weten. Dus ook over de dingen die misschien wel aan vervanging toe zijn. Want we vinden het onze taak als makelaar dat je weet wat je koopt. 

Wil je echt iemand die jou van A tot Z helpt in de koop van je huis? Als het een huis is dat wij verkopen, raden we aan om zelf een andere aankoopmakelaar in te schakelen. 

Ben je nog druk op zoek? We helpen je graag als aankoopmakelaar

Ja, dat mag. Wist je dat dit officieel zelfs mag als er mondelinge overeenstemming is? Er mag dus met meerdere partijen tegelijk onderhandeld worden. Zo lang er geen krabbel staat is er geen officiële verkoop en mogen er andere biedingen aangenomen worden. 

We zijn uiteraard wel transparant of er onderhandelingen lopen. We mogen geen uitspraken doen over de hoogte van de biedingen.  

Daarom raden we altijd aan om zo snel mogelijk tot die krabbel te komen. 

De beste makelaar vinden is het startpunt bij het kopen of verkopen van een woning. Maar hoe weet je welke makelaar het beste bij jou past? Wat tips waar je op kunt letten!

Waarde­bepaling van je huis

Een makelaar moet goede kennis hebben van de markt. Vaak geeft een makelaar in een eerste gesprek een waarde af van jouw huis. Laat je dan niet leiden door de hoogste waarde, maar kijk vooral hoe de makelaar zich heeft voorbereid. Welke referentiewoningen heeft hij gebruikt? Is hij goed op de hoogte van huizen in Huissen die recent zijn verkocht? Is hij/zij realistisch of worden er gouden bergen beloofd? En bovenal, is er nagedacht over een slimme prijsstrategie? Een hoge vraagprijs is niet altijd de beste aanpak om voor de hoogste opbrengst. Check of hier over is nagedacht. 

Check reviews
Deze geven je inzicht in hun eerdere werk en zeggen veel over hoe een makelaar werkt. Kijk niet alleen naar de score, maar ook naar de inhoud van de reviews. Wat vind jij belangrijk? Een hoge opbrengst, snelle verkoop, snelle communicatielijnen? Check of daar iets over geschreven wordt in de reviews.

Onderzoek marktkennis in de regio
Ga na of ze gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van onroerend goed, zoals de verkoop van woningen, verhuur of bedrijfspanden. Blinken ze uit in marketing of hebben ze expertise in lokale bestemmingsplannen? Bereiken ze vooral een oudere doelgroep, of ligt hun focus op starters? Ga bij jezelf na wie jouw ideale koper is en welke makelaar hier het best bij past.

Op het moment dat je overweegt jouw huis te verkopen ga je natuurlijk op zoek naar een makelaar. Je hoeft dus nog niet de knoop doorgehakt te hebben. Ook als je twijfelt of je wil verhuizen of niet, is het goed om een makelaar erbij te betrekken. 

Soms kunnen wij helpen om te beslissen: is het slim om nu te verhuizen, of kun je beter nog even blijven zitten waar je zit? 

Aarzel dus niet om contact op te nemen. We denken graag met je mee. 

Ga je kennismaken met een makelaar? Aarzel dan niet om vragen te stellen aan een makelaar Haalderen. Het is belangrijk om hun vergoedingen, hun diensten en alle documentatie die ze nodig hebben te begrijpen. Je zou de volgende vragen kunnen stellen:
 • Hoe ziet het verkooptraject er bij jullie precies uit?
 • Wat doen jullie en wat moet ik zelf doen?
 • Hoe gaan jullie zorgen dat de juiste doelgroep bereikt wordt voor mijn huis?
 • Hoe ziet de woningpresentatie er uit en wat zit erbij inbegrepen?
 • Hoe onderscheidt de makelaar zich van anderen?
 • Wat is jullie verkoopstrategie?
 • Welke andere huizen hebben jullie recent verkocht?

Kostenplaatje

Weet waar je aan toe bent

Kosten verkoopmakelaar

Wij vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Daarom werken we met vaste prijzen. De opstartkosten zijn 695,-. En dan: 

  • 2.950,- voor huizen met een vraagprijs tot 250.000
  • 3.950,- voor huizen met een vraagprijs van 250.001 tot 450.000
  • 4.950,- voor huizen met een vraagprijs van 450.001 tot 650.000

  • 5.950,- voor huizen met een vraagprijs vanaf 650.001

Kosten aankoopmakelaar

Je betaalt waarvoor je ons inschakelt. Er zijn drie opties: 

 • Gratis kwartiertje. Eén telefonisch adviesgesprek: 0,- 
 • Aankoopcoaching. We kijken over jouw schouder mee met de aankoop: €1295
 • Aankoopmakelaar. We helpen jouw huis te vinden en bemachtigen: €2495
Je betaalt pas als je de sleutels van jouw droomhuis in handen hebt. 

Onze hulp inscha­kelen als makelaar Haalderen?

Laten we even bellen. Dan bekijken we jouw vraag en of wij je daarbij kunnen helpen. 

Huis verkopen of makelaar nodig?

Onze laatste tips