fbpx

Makelaar Gendt

Jouw huis verkopen in Gendt

Huis kopen of verkopen in Gendt? Gendt zie ik als het ideale dorp voor mensen die dorps willen wonen met toch wat voorzieningen dichtbij. Ik heb hier zelf een aantal jaren gewoond en merkte toen dat het toch handig is om wat winkels en een drogist op loopafstand te hebben. En door de ligging aan de Waal sta je via de dijk zo in Nijmegen, ook handig! Wonen of juist verkopen in Gendt? Ik help je verder!

Ik help je graag verder als verkoopmakelaar Gendt of aankoopmakelaar Gendt. Met mijn kennis van de regio. En met mijn ervaring als makelaar! Ik zorg dat overal aan gedacht is, zodat jij erop kunt vertrouwen dat alles voor een goede (ver)koop tot in de puntjes is geregeld. 

Moreno Joosten Makelaardij - Moreno

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing waarmee we jouw huis maximale zichtbaarheid geven. En helemaal gericht op jouw doelgroep.

1% verkoop­kosten

Je betaalt mij alleen voor wat je krijgt: mijn kennis en advies. De presentatiekosten komen apart hiervan. Eerlijk en lekker transparant.

Helder en eerlijk

Ik leg alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Vernieuwende makelaar Gendt

Waarom mijn hulp inschakelen?

Als je jouw huis in Gendt gaat verkopen wil je zeker weten dat overal aan wordt gedacht. En dat je de beste deal eruit haalt: een goede verkoopprijs met gunstige voorwaarden. Geen stress, ik neem jou het denk- en regelwerk uit handen.

Van het verkoopklaar maken van je huis tot het bijhouden van het papierwerk en de onderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Daarnaast zorgen we voor een slimme verkoopstrategie en een geweldige presentatie van je huis, precies gericht op de doelgroep die daar graag wil wonen. Zo zorgen we voor maximale zichtbaarheid voor je huis, en daarmee de maximale verkoopprijs. 

Makelaar Gendt - Huis kopen Gendt

Vragen waar ik je mee help:

Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt? Welke vraagprijs is passend en slim? Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s? Welke documenten moet ik regelen? Welke dingen kan ik in huis doen voor een hogere verkoopprijs? 

Makelaar Gendt met een frisse aanpak

Mijn werkwijze

1. Kennismaken

Jij leert mij kennen en ik jou en je huis. We bespreken samen de waarde van je huis, het plan van aanpak en de planning die past bij jouw situatie.

2. Verkoopklaar maken

Ik verzamel alle documenten en de informatie die nodig is. Jij start ondertussen met opruimen en inpakken.

3. Huis te koop zetten

Jouw huis wordt zo mooi en compleet mogelijk gepresenteerd. Zo krijg je (online) maximale zichtbaarheid voor kopers.​

4. Bezichtigen​

Ik neem de tijd voor elke koper. Zo gaan zij met een goed en volledig beeld naar huis.

5. Onder­handelingen

Met mijn ervaring in onderhandelen, haal ik de maximale verkoopprijs eruit. Natuurlijk adviseer ik ook over andere voordelige voorwaarden.

6. Begeleiding tot de notaris

Koper gevonden? Ik begeleid je in het regelwerk en papierwerk tot de overdracht bij de notaris.

Gratis waardebepaling huis Gendt

Weten wat jouw huis waard is?

Jouw huis is nu misschien wel meer waard dan ooit. Benieuwd of verkopen interessant is? Ik denk met je mee! Deskundig. Eerlijk. En vrijblijvend.

Liever een officieel taxatierapport Gendt? Ook daar kan ik je mee helpen!

Waardebepaling aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen. 

"Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij mij zijn."

- Moreno

Makelaar Gendt - Huis verkopen Gendt

Begeleiding van zoekopdracht tot koop

Aankoop­makelaar Gendt

Huis kopen in Gendt

Een huis kopen in Gendt? De markt is nu zo oververhit… Er komen in Gendt niet veel huizen in de verkoop en hier gaat nog veel via via. Iets moois gevonden op Funda, dan ben je vaak al te laat. Beslissen over misschien wel de aankoop van je leven moet binnen één nacht. En hoe bepaal je het juiste bod zonder teveel te betalen?

Wil jij wonen in Gendt? Bel mij dan zeker even. Ik heb als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die deel ik graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Mijn hulp inschakelen als makelaar Gendt?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Leuk! Mail, bel of app mij voor een afspraak. 

Moreno Joosten Makelaardij _ haalderen