fbpx

Nieuwbouw aankoopmakelaar

Nieuwbouw projecten

Een nieuwbouwhuis of bouwkavel kopen. Daar komt nog meer bij kijken dan een bestaande woning. En steeds vaker is er ruimte voor onderhandelingen: in prijs, maar ook in afwerking. Wij regelen de beste deal en begeleiden je van begin tot eind!

Lekker, alles nieuw!

Een nieuwbouwhuis kopen. Misschien nog wel spannender dan een bestaand huis. Je koopt op basis van tekeningen en impressies, in plaats van ergens rond te kunnen lopen. De trajecten zijn complex, duren lang en het is minder duidelijk waar ruimte voor onderhandeling ligt. Ook al is die er vaak wel!

Daarom is het slim om een aankoopmakelaar in te schakelen. Iemand die het beste met jóú voorheeft, in plaats van de verkoper. En die ervoor zorgt dat jij zeker weet dat je niks vergeet. Wij dus!

Hoe helpen wij je bij een nieuwbouwtraject?

1. Plannen maken

We nemen samen door wat er komt kijken bij de koop van jouw nieuwbouwhuis of bouwkavel. Welke projecten mogelijk passen bij je wensen. Én wat slim is met de verkoop van je eigen huis.

2. Inschrijven & kopen

Inschrijven bij een nieuwbouwproject. Met onze begeleiding vergroot je de kans dat jij een kavel of nieuwbouwhuis toegewezen krijgt. En ga je met een goed doordacht plan te werk.

3. Stukken doornemen

We checken bestektekeningen, plattegronden, meerwerklijst, concept koopovereenkomst en aanneemovereenkomst door. Zo voorkomen we verrassingen achteraf voorkomt.

4. Onderhandelen​

Wij ontdekken de onderhandelingsruimte in de bouwrente, het meerwerk of de luxe van de afwerking. We bekijken ook voor welke meerwerkopties je met een eigen aannemer of installateur kosten bespaart.

5. Koop- / aanneem­overeenomst tekenen

Samen doen we een laatste check op de overeenkomsten. Klopt alles? Dan zetten we samen de handtekening!

6. Check na oplevering

We kijken samen met jullie of alles volgens afspraak wordt opgeleverd. Ook laten we in overleg een aankoopkeuring door een bouwkundige doen als dat slim is.

De laatste updates

Nieuwbouwprojecten in Lingewaard

Nieuwbouw aankoopmakelaar

Nieuwbouw kopen met verstand

Van tekeningen een huis kopen waar jij helemaal op je plek bent. En dat met de beste voorwaarden en zo min mogelijk gedoe en stress. Dat is wat we doen. 

Op deze vragen hebben wij het antwoord:

Hoe ga je de bouwtekeningen in het echt ervaren? Welk niveau van afwerking mag ik verwachten? Waar ligt ruimte voor onderhandeling? Wat is de volgorde in het hele traject?

Gratis kwartiertje

Even sparren over jouw nieuwbouwhuis

Een kavel of nieuwbouwhuis op het oog maar wil je even overleggen over de juiste aanpak? Om er tussen te komen bij de inschrijving. Of om de juiste volgorde te bepalen met de financiering en de verkoop van je eigen huis.  Met een telefoontje van kwartiertje kom je een heel eind. Wij doen digitaal ons huiswerk over het huis dat je hebt gezien. En denken mee over een slimme strategie. Geloof me, in een kwartiertje ben je heel wat wijzer! 

Een mooi compliment

Klanten aan het woord

Moreno Joosten Makelaardij Funda beoordeling

Ons inschakelen als nieuwbouw aankoop­makelaar?

Laten we even bellen. Dan bekijken we jouw vraag en of wij je daarbij kunnen helpen.