fbpx

Wonen in: Angeren

Wonen in Angeren - makelaar Angeren

Wonen in Angeren: iets voor jou?

Angeren is een rustig gelegen dorp in Lingewaard. Als je hier doorheen rijdt zie je veel oude boerderijen, uitgestrekte weilanden en fruitteelt. Echt landelijk wonen dus. Maar doordat het aan Huissen grenst, heb je stadse voorzieningen toch op fietsafstand. 

Past als je:

Graag buitenaf wil wonen

Een bloeiend verenigings­leven leuk vindt

Op Huissen of Arnhem georiënteerd bent

Voorzieningen niet op loopafstand nodig hebt

Ligging

Angeren ligt op een 15 minuten rijden van de A15 en de A325. Huissen is op fietsafstand en je staat met een kwartiertje rijden in Arnhem. Volg je de dijk de andere kant op? Dan kom je in Doornenburg. Maar ook voor Nijmegen hoef je niet ver: daar sta je met 25 minuten.

Er rijdt maar één bus, dus als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer is Angeren niet ideaal.

Typisch Angeren

Het woord Angeren komt van het Oudnederlandse angar, wat ‘grasland, weide’ betekent. En daar is niets aan gelogen, want Angeren is heel erg groen, met uitgestrekte weilanden en fruitgaarden. Dat zie je wel op dit satellietbeeld. Het tempo ligt in Angeren net een versnelling lager, vergelijkbaar met het aangrenzende Doornenburg. 

Angeren satellietbeeld wonen Makelaar

Iedereen kent elkaar en veel mensen zijn betrokken bij één van de Angerense verenigingen. Zoals de voetbal- of handbalvereniging, carnavalsvereniging, de harmonie of de drumfanfare.

Carnaval wordt fanatiek gevierd, net als de Angerense kermis in augustus. Daarnaast organiseert dweilorkest De Deurweilers zo nu en dan een evenement. Ook leuk: maandelijks is er in Angeren een Repair Café. Vrijwilligers staan klaar om te proberen spullen te repareren en te redden van de afvalberg.

Kinderen kunnen er zelf naar school fietsen doordat in de meeste straten weinig verkeer is. Er zijn vier speeltuinen verspreid door het dorp en ook het Huissense slingerbos (met kinderboerderij) grenst aan Angeren. Elke zomervakantie wordt voor kinderen het Kinderdorp georganiseerd: een week waarin je je kinderen weinig zult zien omdat ze druk zijn met spelen en hutten bouwen.

Highlights

Voorzieningen in Angeren

De woningmarkt in Angeren

Hier vind je de belangrijkste cijfers op een rij over de woningmarkt in Angeren. Benieuwd naar jouw woningwaarde? Ik kan je ook helpen met een gevalideerd taxatierapport Angeren

Inwoners
0
Gemiddelde huizenprijs
0

Dit ligt iets lager dan gemiddeld in Lingewaard.

Stijging woningwaarde afgelopen jaar
0 %
dagen is de gemiddelde verkooptijd
0

Het gemiddelde in Lingewaard is 30 dagen.

Leeftijd van inwoners in Angeren

Leeftijden wonen in Angeren makelaar

Bron: Huispedia

Type woningen in Angeren

Bron: Huispedia

Kijkje nemen in Angeren?

Door op de onderstaande straatnamen te klikken, kun je via streetview een kijkje nemen in de straat en omgeving. Zo krijg je vast een beeld bij de buurt waar je eventueel zou willen wonen. Ik kan je als aankoopmakelaar daar natuurlijk ook bij helpen.

Huis kopen of verkopen in Angeren?

Ben je op zoek naar een makelaar in AngerenMisschien kunnen wij je helpen! We hebben veel kennis van de regio. We zijn opgegroeid in de omgeving en hebben ruim 9 jaar ervaring als makelaar in Lingewaard. We kennen de woningmarkt dus ontzettend goed. We kunnen vrijblijvend kennismaken. Dan legt Moreno je uit wat je van ons kunt verwachten en krijg je gratis advies over een goede verkoopprijs en -strategie voor jouw huis. Juist op zoek naar een huis? Ook dan kunnen we helpen: jij bepaalt hoe veel hulp je nodig hebt (en dus wat je betaalt). Bijvoorbeeld met onderhandelingen, bezichtigingen en papierwerk. 

Huis (ver)kopen in Angeren?

Ik help je verder. Ik heb veel kennis van de regio dus kan je helpen met deskundig én eerlijk advies.  Belmail of app me en ik denk graag met je mee.