fbpx

Taxatie huis Haalderen

Taxatie­rapport Haalderen

Taxatierapport nodig voor je huis in Haalderen? De huizenprijzen liggen hier gemiddeld lager dan in de rest van Lingewaard maar veranderen snel. Voor een gevalideerde NWWI taxatie voor je huis schakel je een erkend taxateur in. Ik lever je voor € 749,- een vakkundig taxatierapport dat je kunt gebruiken bij alle banken en financiële instellingen. Het liefst binnen twee werkdagen.

Moreno Joosten Makelaardij _ taxatierapport NWWI

Taxatie in Haalderen nodig? ​

Mijn garanties:

Gevalideerd

Mijn rapporten worden geaccepteerd door alle banken. Dit noemen we een gevalideerd rapport.

Snel

Ik doe er alles aan om je het taxatierapport binnen 2 werkdagen na opname toe te sturen.

Begrijpelijk

Ik leg je goed uit waar ik op let. Ook het rapport is zoveel mogelijk in normale-mensentaal.

Wat kost een taxatie­rapport Haalderen?

De kosten van een gevalideerd taxatierapport zijn bij mij € 749,-. Hier zit alles bij in, ook NWWI validatieTaxatierapport kosten zijn aftrekbaar van de belasting. Vergeet niet deze op te geven in je inkomstenbelasting. Zo krijg je het volgende jaar een deel van de taxatiekosten terug en vallen de daadwerkelijke kosten lager uit. Bewaar dus altijd goed de factuur. 

NWWI Gevalideerd taxatie­rapport

€749
  • Validatie door het NWWI
  • Kadasterkosten
  • BTW

Je huis taxeren Haalderen

Waarom kiezen voor een erkend taxateur?

Onze taxaties voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. En ik sta ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Dit is een betrouwbaarheidsgarantie. Zo weten geldverstrekkers zeker dat de woningtaxatie betrouwbaar is en zal deze gegarandeerd geaccepteerd worden. 

Taxatierapport Haalderen - NWWI taxatie huis Haalderen
Taxatierapport Haalderen - erkend taxateur Haalderen

Inhoud taxatierapport Haalderen

Waar let ik op tijdens het taxeren?

Voor de taxatie van je huis in Haalderen bepaal ik wat dit huis waard is. Hierbij kijk ik eerst naar het huis zelf. Hoeveel woonoppervlakte is er? Ook kijk ik naar de staat van onderhoud en de kwaliteit van de constructie. Bovendien kijk ik hoe energiezuinig het huis is en hoe goed deze is geïsoleerd.

Verder kijk ik nog naar de omgeving. Wonen in Haalderen is landelijk en groen en dat wordt steeds populairder. Maar de woningprijzen liggen nog steeds lager dan gemiddeld in Lingewaard. Dit speelt ook mee in de woningwaarde. Ik kijk dus naar de woningmarkt in Haalderen, de ligging en omgeving van het huis.

Dan kijk ik nog naar het bestemmingsplan en andere rechten en verplichtingen bij de gemeente.

Ook vergelijk ik jouw huis met ‘referentieobjecten’: vergelijkbare huizen in Haalderen die het afgelopen jaar zijn verkocht. Dit helpt om de marktwaarde van je huis te bepalen.

Voor de taxatie van je huis in Gendt bepaal ik wat dit huis waard is. Ik zit bovenop de lokale markt en ben goed op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in een steeds veranderend werkgebied. Daarom is een taxatierapport van Moreno Joosten Makelaardij veel meer dan ingevulde checklist. Het is een totaalvisie op de woning. 

1. Ik kijk eerst naar het huis zelf. Zoals naar de staat van onderhoud en de kwaliteit van de constructie. Ook kijk ik hoe energiezuinig het huis is en naar de isolatie. Daarnaast kijk ik naar het woonoppervlakte.

2. Ik kijk naar de omgeving. Wonen in Gendt wordt steeds populairder, maar de woningprijzen liggen nog steeds lager dan gemiddeld in Lingewaard en Gelderland. Dit speelt ook mee in de woningwaarde. Ik kijk dus naar de woningmarkt in Gendt, de ligging en omgeving van het huis. Ook vergelijk ik jouw huis met ‘referentieobjecten’: vergelijkbare huizen in Gendt die het afgelopen jaar zijn verkocht. Dit helpt om de marktwaarde van je huis te bepalen. 

3. Dan kijk ik nog naar:

  • Bestemmingsplan
  • Verplichtingen, rechten en gemeentelijke regelgeving
 

Jouw huis in Haalderen taxeren?

Vraag makkelijk jouw taxatie aan. Eerst nog wat vragen? Bel of mail gerust, dan denk ik even met je mee. Huis kopen of verkopen? Ik kan je ook helpen als makelaar in jouw woonplaats.

 

Direct aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen.