fbpx

Makelaar Nijmegen

Jouw huis verkopen in Nijmegen

Huis kopen of verkopen in Nijmegen? Wonen in Nijmegen is populair, dus de prijzen liggen enorm hoog. Zelfs wijken waar je eerder niet dood gevonden wilde worden zijn nu helemaal in opkomst. Als je maar dichtbij het gezellige centrum kunt wonen. De gemiddelde huizenprijs ligt ruim boven de vier ton. Als je nu gaat verkopen is dat dus heel gunstig. Ben je op zoek, dan kan wat hulp van een aankoopmakelaar zeker geen kwaad! Wonen of juist verkopen in Nijmegen? Ik help je verder!

Ik help je graag verder als verkoopmakelaar Nijmegen of aankoopmakelaar Nijmegen. Met mijn kennis van de regio. En met mijn ervaring als makelaar! Ik zorg dat overal aan gedacht is, zodat jij erop kunt vertrouwen dat alles voor een goede (ver)koop tot in de puntjes is geregeld. 

Moreno Joosten Makelaardij - Moreno

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing helemaal gericht op jouw doelgroep. Zo geven we jouw huis maximale zichtbaarheid.

1% verkoop­kosten

Je betaalt mij alleen voor wat je krijgt: mijn kennis en advies. De presentatiekosten komen apart hiervan. Eerlijk en lekker transparant.

Helder en eerlijk

Ik leg alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Vernieuwende makelaar Nijmegen

Waarom mijn hulp inschakelen?

Als je jouw huis in Nijmegen gaat verkopen, komt er veel op je af. Wat is een goede vraagprijs? Hoe val je op? Wat is de beste onderhandelingstechniek? Geen stress, ik neem jou het denk- en regelwerk uit handen. 

Van het verkoopklaar maken van je huis tot het bijhouden van het papierwerk en de onderhandelingen. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Daarnaast maken we een slim verkoopplan waarmee we jouw huis succesvol gaan verkopen. Het doel: de maximale verkoopprijs tegen de beste voorwaarden. Ik gebruik een slimme prijsstrategie en een frisse marketingaanpak om je huis geweldig te presenteren. Zo zorgen we dat je huis optimale zichtbaarheid krijgt bij de doelgroep die in jouw huis zou willen wonen. 

Makelaar Nijmegen - huis verkopen Nijmegen

Vragen waar ik je mee help:

Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt? Welke vraagprijs is passend en slim? Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s? Welke documenten moet ik regelen? Welke dingen kan ik in huis doen voor een hogere verkoopprijs? 

Makelaar Nijmegen met een frisse aanpak

Mijn werkwijze

1. Kennismaken

Jij leert mij kennen en ik jou en je huis. We bespreken samen de waarde van je huis, het plan van aanpak en de planning die past bij jouw situatie.

2. Verkoopklaar maken

Ik verzamel alle documenten en de informatie die nodig is. Jij start ondertussen met opruimen en inpakken.

3. Huis te koop zetten

Jouw huis wordt zo mooi en compleet mogelijk gepresenteerd. Zo krijg je (online) maximale zichtbaarheid voor kopers.​

4. Bezichtigen​

Ik neem de tijd voor elke koper. Zo gaan zij met een goed en volledig beeld naar huis.

5. Onder­handelingen

Met mijn ervaring in onderhandelen, haal ik de maximale verkoopprijs eruit. Natuurlijk adviseer ik ook over andere voordelige voorwaarden.

6. Begeleiding tot de notaris

Koper gevonden? Ik begeleid je in het regelwerk en papierwerk tot de overdracht bij de notaris.

Gratis waardebepaling huis Nijmegen

Weten wat jouw huis waard is?

Jouw huis is nu misschien wel meer waard dan ooit. Benieuwd of verkopen interessant is? Ik denk met je mee! Deskundig. Eerlijk. En vrijblijvend.

Liever een officieel taxatierapport Nijmegen? Ook daar kan ik je mee helpen!

Waardebepaling aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen. 

"Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij mij zijn."

- Moreno

Makelaar Nijmegen - huis kopen Nijmegen

Begeleiding van zoekopdracht tot koop

Aankoop­makelaar Nijmegen

Huis kopen in Nijmegen

Een huis kopen in Nijmegen? De gemiddelde huizenprijs ligt hier hoger dan in de omliggende gemeenten: wonen in deze karakteristieke stad is populair. En huizen worden razendsnel verkocht. Dus heb je iets moois gevonden op Funda, dan ben je vaak al te laat. Beslissen over misschien wel de aankoop van je leven moet binnen één nacht. En hoe bepaal je het juiste bod zonder teveel te betalen?

Wil jij wonen in Nijmegen? Bel mij dan zeker even. Ik heb als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die deel ik graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Mijn hulp inschakelen als makelaar Nijmegen?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Leuk! Mail, bel of app mij voor een afspraak. 

Moreno Joosten Makelaardij _ haalderen