fbpx

Makelaar Arnhem

Jouw huis verkopen in Arnhem

Huis kopen of verkopen in Arnhem? Arnhem is een levendige stad met veel natuur en cultuur, meerdere hogescholen en goede bereikbaarheid. In het centrum vind je veel hippe boetieks en gezellige koffietentjes. En Arnhem staat bekend als een hele groene stad: overal waar je de deur uitstapt ben je met 5 minuten in de natuur. Wonen of juist verkopen in Arnhem? Ik help je verder!

Ik help je graag verder als verkoopmakelaar Arnhem of aankoopmakelaar Arnhem. Met mijn kennis van de regio. En met mijn ervaring als makelaar! Ik zorg dat overal aan gedacht is, zodat jij erop kunt vertrouwen dat alles voor een goede (ver)koop tot in de puntjes is geregeld. 

Moreno Joosten Makelaardij - Moreno

Geen standaard makelaar

Frisse aanpak

Marketing waarmee we jouw huis maximale zichtbaarheid geven. En helemaal gericht op jouw doelgroep.

1% verkoop­kosten

Je betaalt mij alleen voor wat je krijgt: mijn kennis en advies. De presentatiekosten komen apart hiervan. Eerlijk en lekker transparant.

Helder en eerlijk

Ik leg alles zo goed mogelijk uit. Gewoon zoals het is. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Vernieuwende makelaar Arnhem

Waarom mijn hulp inschakelen?

Als je jouw huis in Arnhem gaat verkopen wil je zeker weten dat overal aan wordt gedacht. En dat je de beste deal eruit haalt: een goede verkoopprijs met gunstige voorwaarden. Geen stress, ik neem jou het denk- en regelwerk uit handen.

Om te zorgen dat je een maximale verkoopprijs haalt, maken we jouw huis verkoopklaar. Van styling voor de foto’s tot het uitvoeren van kleine klusjes. We zorgen voor een optimale presentatie van je woning, precies aan de doelgroep die hierbij past. Én ik help je met een slimme prijsstrategie. Zo realiseren we de beste verkoopprijs en de beste voorwaarden. 

Ook de saaie dingen neem ik uit handen, zoals het opstellen van de contracten en het bijhouden van het papierwerk. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Makelaar Arnhem - huis verkopen Arnhem

Vragen waar ik je mee help:

Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt? Welke vraagprijs is passend en slim? Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s? Welke documenten moet ik regelen? Welke dingen kan ik in huis doen voor een hogere verkoopprijs? 

Makelaar Arnhem met een frisse aanpak

Mijn werkwijze

1. Kennismaken

Jij leert mij kennen en ik jou en je huis. We bespreken samen de waarde van je huis, het plan van aanpak en de planning die past bij jouw situatie.

2. Verkoopklaar maken

Ik verzamel alle documenten en de informatie die nodig is. Jij start ondertussen met opruimen en inpakken.

3. Huis te koop zetten

Jouw huis wordt zo mooi en compleet mogelijk gepresenteerd. Zo krijg je (online) maximale zichtbaarheid voor kopers.​

4. Bezichtigen​

Ik neem de tijd voor elke koper. Zo gaan zij met een goed en volledig beeld naar huis.

5. Onder­handelingen

Met mijn ervaring in onderhandelen, haal ik de maximale verkoopprijs eruit. Natuurlijk adviseer ik ook over andere voordelige voorwaarden.

6. Begeleiding tot de notaris

Koper gevonden? Ik begeleid je in het regelwerk en papierwerk tot de overdracht bij de notaris.

Gratis waardebepaling huis Arnhem

Weten wat jouw huis waard is?

Jouw huis is nu misschien wel meer waard dan ooit. Benieuwd of verkopen interessant is? Ik denk met je mee! Deskundig. Eerlijk. En vrijblijvend.

Liever een officieel taxatierapport Arnhem? Ook daar kan ik je mee helpen!

Waardebepaling aanvragen? Laat je gegevens achter:

Ik bel je zo snel mogelijk om uit te leggen hoe het werkt en een afspraak in te plannen. 

"Zeker weten dat overal aan gedacht is, zonder zelf na te denken? Dan moet je bij mij zijn."

- Moreno

Makelaar Arnhem - huis kopen Arnhem

Begeleiding van zoekopdracht tot koop

Aankoop­makelaar Arnhem

Huis kopen in Arnhem

Wil jij wonen in Arnhem? De huizenmarkt in Arnhem is in 2022 iets meer ontspannen, maar de vraag blijft voorlopig groter dan het aanbod. De gemiddelde vraagprijs ligt ruim boven de vier ton en huizen zijn binnen 3 weken verkocht. Veel sneller dan gemiddeld in Nederland.

Wil jij weten wat je moet bieden zonder teveel te betalen? Ik help je met een slimme onderhandelingsstrategie zodat jij het winnende bod uitbrengt. Hulp nodig om überhaupt een woning te vinden? Ook daar kan ik bij helpen: met mijn netwerk weet ik vaak eerder wat er in de verkoop gaat komen.

Ik heb als erkend VBO Makelaar kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die deel ik graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Makelaar Arnhem

Moreno Joosten Makelaardij
Mr. E. N. van Kleffensstraat 6
6842 CV Arnhem

Ma – Vrij: 09:00 – 17:00

085 – 246 52 65
info@morenojoosten.nl

Mijn hulp inschakelen als makelaar Arnhem?

Of heb je vragen? Of wil je verder kennis maken? Leuk! Mail, bel of app mij voor een afspraak. 

Moreno Joosten Makelaardij _ haalderen