fbpx

Open huis: 30 november

Vrije inloop van 15:00 tot 16:00

Open huis 30 november

Stoeterij 8
Huissen

Genieten van de najaarszon vanaf je eigen terras of in de zonnige woonkamer. Dat kan in dit 2-kamer appartement op de begane grond in Huissen!

Open huis: 30 november

Vrije inloop van 15:00 tot 16:00

Open avond

Je bent welkom om even te komen kijken. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Ken je iemand voor die dit appartement perfect is? Deel het! 

Woensdag 30 november
15:00 – 16:00

Zien we je daar? 

Kleinschalig complex, fijn contact met de buren

Eigen parkeerplaats en berging

Zonnig terras op zuid-oosten

Goed geïsoleerd (energielabel A)

De foto's

De ligging

De buurt
Vanaf het appartement kun je er makkelijk even uit lopen of fietsen naar al het groen in de omgeving, zoals het Slingerbos of de Uiterwaarden. Of juist richting het gezellige centrum voor een drankje op één van de terrassen. Want het grote voordeel van Huissen is toch dat je beiden binnen handbereik hebt in Huissen: de charme van een dorp met de voorzieningen van een stad.

In het centrum vind je veel speciaalzaken en gezellige terrassen. Door de smalle klinkerstraatjes en karakteristieke panden heeft het een sfeervolle uitstraling. Sportverenigingen, scholen, kinderdagverblijven, huisarts en apotheek: je hebt alles binnen tien minuten fietsen. Ook het centrum van Arnhem en Nijmegen zijn vlakbij: de bus stopt bij je appartement voor de deur! Met de auto is het ongeveer een kwartiertje rijden.

De indeling

Je rijdt naar het appartement via een doodlopende straat, of stapt voor de deur de bus uit. Via de gezamenlijke binnentuin kom je bij de voordeur. Dat is een fijne binnenkomer!

Meestal zul je niet via de voordeur komen, maar achterom via je eigen terras. Daar stap je meteen de lichte woonkamer in. De woonkamer is ruim, met een open keuken en een fijne indeling die zorgt dat je makkelijk verschillende hoeken kunt creëren voor eten, relaxen en werken. Maar wat vooral opvalt is het licht! Door de vele ramen stroomt het licht hier volop naar binnen.

De terrasdeur kun je ‘s zomers open gooien om in het zonnetje te zitten. Door de beschutte ligging op het zuidoosten kun je hier van vroeg tot laat in het jaar heerlijk zitten.

Het complex is kleinschalig. Het is rustig, het contact met de buren is goed, er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen voor de deur, je hebt een privé parkeerplaats en toegang tot een eigen berging.

Of je nou op zoek bent naar je eerste eigen huis of juist je oude dag hier wil slijten: de ligging op de begane grond maakt dit een ideaal appartement!

Interesse?

Kom naar het open huis!

We zien je graag op 30 november tussen 15:00 en 16:00

Liever één-op-één even kijken? 

Moreno Joosten Makelaardij - Moreno